Masthead header

DEAFBLIND CHALLENGE HELSINGÖR – HELSINGBORG 2018

Under maj 2018 så kommer Torbjörn ta på sig den absolut tuffaste utmaningen. Att paddla över ett av världens mest trafikerade sund, Öresund, med en kajak. Det är mycket strömt, vinden är hård och det är tät trafik med stora båtar, och där skall Torbjörn med kajak ta sig över. Klarar han det? Med 5 graders syn kvar och knappt någon hörsel, utan någon vana av att paddla i den miljön, så ställer sig många frågan – är det ens möjligt att genomföra det?

Vilket syfte fyller detta äventyr, som till synes kan verka som en väldigt farlig idé? Jo, genom att visa att med rätt stöd och med rätt verktyg så är ingenting omöjligt. Samhället isolerar personer med dövblindhet genom okunskap, fördomar och med politiska beslut där man inte tar hänsyn till mänskliga rättigheter – det vill Torbjörn belysa och ändra på genom att ta dessa paddeltag.

Följ med  på resan här på min hemsida, på bloggen Att Leva Med RP, på Instagram och Facebook! Vill man stötta genom sponsring eller på annat sätt bidra och stötta så kan man kontakta Torbjörn via kontakt@torbjornsvensson.com

Vill man bidra med en liten slant så finns det möjlighet att göra det med SWISH, till nummer 0705203844. Alla bidrag tas tacksamt emot och används till att kunna genomföra paddlingen, till utrustning och arrangemanget.

 

Vi som stöttar DEAFBLIND CHALLENGE HELSINGÖR – HELSINGBORG 2018©