Masthead header

FÖRELÄSNINGAR

”När synen och hörseln försvinner – vem är jag då?”

Hur är det att en dag – mitt i livet – få beskedet att man har dövblindhet? Vara yrkesverksam som lastbilschaufför och behöva byta ut friheten bakom ratten i lastbilen mot en vit käpp för att känna sig fram längs med ett ledstråk. Att få en försämrad syn, en försämrad hörsel – innebär det automatiskt ett försämrat liv?”

Torbjörn Svensson berättar personligt om hur det är att leva med dövblindhet, överleva en medföljande livskris och om förmågan att kunna skriva av sig sina känslor och tankar.
Vill Du ta del av en inspirerande, viktig och intressant historia?  Skicka då  en förfrågan till  kontakt@torbjornsvensson.com

AKTUELLA FÖRELÄSNINGAR

VI MED! Torbjörn Svensson – När synen och hörseln försvinner

Välkommen till VI MED, en föreläsningsserie som behandlar ämnen om utanförskap, tillgänglighet och bemötande utifrån ett socialpolitiskt perspektiv. VI MED är ett nätverk som vill att alla människor oavsett funktionsvariationer skall kunna verka på lika villkor.

• Datum: Torsdag 15/2 2018, kl. 18.30
• Plats: Garaget, Lönngatan 30 i Malmö
• Inträde: Gratis och tillgängligt för alla

Länk till mer info.

 

 

 

Omdömen från kunder

 

 

”Torbjörn fångade våra elever med sin totala ärlighet och en väl avvägd mix av humor och allvar. Vi fick precis det vi bett om, nämligen en föreläsning om kommunikation, blandat med den brutala verkligheten och en stor dos värdegrund. En alltigenom lyckad förmiddag!” – Linda Vigelid, Procivitas Malmö.