Masthead header

FÖRELÄSNINGAR


”När synen och hörseln försvinner – vem är jag då?”

Hur är det att en dag – mitt i livet – få beskedet att man har dövblindhet? Vara yrkesverksam som lastbilschaufför och behöva byta ut friheten bakom ratten i lastbilen mot en vit käpp för att känna sig fram längs med ett ledstråk. Att få en försämrad syn, en försämrad hörsel – innebär det automatiskt ett försämrat liv?”

Torbjörn Svensson berättar personligt om hur det är att leva med dövblindhet, överleva en medföljande livskris och om förmågan att kunna skriva av sig sina känslor och tankar.
Vill Du ta del av en inspirerande, viktig och intressant historia?  Skicka då  en förfrågan till  kontakt@torbjornsvensson.com

AKTUELLA FÖRELÄSNINGAR

Det finns inga aktuella öppna föreläsningar just nu, men så fort en allmän föreläsning dyker upp så läggs den upp här. Vill du boka Torbjörn för en föreläsning? Maila då till kontakt@torbjornsvensson.com

 

 

 

 

 

 

 

 

Omdömen från kunder

 

 

”Torbjörn fångade våra elever med sin totala ärlighet och en väl avvägd mix av humor och allvar. Vi fick precis det vi bett om, nämligen en föreläsning om kommunikation, blandat med den brutala verkligheten och en stor dos värdegrund. En alltigenom lyckad förmiddag!” – Linda Vigelid, Procivitas Malmö. 

 


 

”Jag tyckte det var en mycket tänkvärd föreläsning. Att jag som tolk har en stor inverkan på människors liv och hur jag också kan väcka en tanke i mitt arbetssätt som sedan får ringar på vattnet hos individen. tex med att lära sig socialhaptisk kommunikation. En härlig blandning mellan det härliga i livet och det som flyter på men också det tunga, mörka och vilka problem som finns i samhället.”  -Neriketolkarna AB.

 


 

”En underbar föreläsning!
Så mycket vi fick veta förmedlat med både rörande känslor och humor. Önskar att många människor får lyssna på Torbjörn. Beslutsfattare, tolkar, personer med dövblindhet och de i deras omgivning men även människor som aldrig har mött någon i Torbjörns situation.
Tack för att du delgav oss så mycket!” – Tolkcentralen Örebro Län.